Raspored projekcija u Kinu Križevci od 3. 3. 2023.- 5. 3. 2023.

CREED III, akcija, drama, sportski
Vrijeme prikazivanja:
PETAK 3. 3. 2023. – 20 sati
Nakon uspjeha u svijetu boksa, Adonis Creed napreduje i u karijeri i u obiteljskom životu. Kada se nakon odslužene zatvorske kazne pojavi njegov prijatelj iz djetinjstva, i nekadašnje boksačko čudo, Damian (Jonathan Majors) će zaželjeti priliku u ringu. Sučeljavanje bivših prijatelja više je od obične tučnjave. Kako bi poravnao račune, Adonis mora staviti svoju budućnost na kocku kako bi se borio protiv Damiana – borca koji nema što izgubiti.
PASTANIAN I TRI NJUŠKETIRA / Dogtanian and the Three Muskehounds
(svi uzrasti), sinkronizirano
Vrijeme prikazivanja:
SUBOTA 4. 3. 2023. – 17 sati
Temeljena na slavnom romanu Tri mušketira i smještena u 17. stoljeće, ova nevjerojatna animirana avantura prati mladog štenca PAstaniana koji putuje u velebni Pariz i nada se da će ispuniti svoj san da postane jedan od slavnih zaštitnika kralja. PAstanian je mladi mačevalac koji sanja pridružiti se legendarnim Njušketirima. Nakon što je dokazao svoje vještine i stekao njihovo povjerenje, on i Njušketiri moraju obraniti kralja od tajne zavjere zlog kardinala koji želi preuzeti vlast. Budući da nitko drugi ne može spasiti situaciju, PAstanian i njegovi novostečeni prijatelji, talentirani mačevaoci, kreću u avanturu kako bi bili spasili kralja i oslobodili regiju.
UZIMAM, MOŽDA / Maybe I Do (12), komedija, romansa, ljubavni
Vrijeme prikazivanja:
SUBOTA 4. 3. 2023. – 20 sati
Multigeneracijska romantična komedija predvođena Richardom Gereom, oskarovkama Diane Keaton i Susan Sarandon te Williamom H. Macyjem. Michelle i Allen su u svojoj vezi došli do točke kada trebaju poduzeti slijedeći korak prema braku. Misleći da je dobra ideja pozvati roditelje da se konačno upoznaju, priprema se večera i igre počinju. Na opće iznenađenje, roditelji se već dobro poznaju – previše dobro – što dovodi do različitih, otkrivajućih i urnebesno zabavnih razmišljanja o vrijednosti braka.
ANT-MAN I WASP: KVANTUMANIJA / Ant-Man and the Wasp: Quantumania 3D
(12), akcija, komedija
Vrijeme prikazivanja:
NEDJELJA 5. 3. 2023. – 16 sati
Partneri superjunaci Scott Lang i Hope Van Dyne vraćaju se kako bi nastavili uzbudljive pustolovine kao Ant-Man i Wasp. Scott Lang i Hope Van Dyne, zajedno s Hopeinim roditeljima Hankom Pymom (Michael Douglas) i Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), te njegovom kćeri Cassie Lang, istražuju Kvantno carstvo u kojem komuniciraju s neobičnim stvorenjima i upuštaju se u avanturu koja nadilazi granice onoga što su mislili da je moguće.
CIJENA ULAZNICA : 4,00 eura / 30,14 kuna
CIJENA 3D ULAZNICE: 5.00 eura / 37,67 kuna
Karte kupite online : https://kino.krizevci.hr/
Preostale slobodne možete kupiti fizički na blagajni Kina Križevci prije projekcije.

Odgovori