Raspored projekcija u Kinu Križevci od 10. 3. – 12. 3.

PUNIM PLUĆIMA (15), drama
Vrijeme prikazivanja: PETAK 10. 3. 2023. – 20 sati

Oleg, Febra, Mišo, Danko, Zorka i Biba u svojoj su mladosti bili nerazdvojni: slobodni, spontani i neopterećeni obvezama odraslog života. Tijekom godina su se razdvojili, odselili i izgradili vlastite živote. Deset godina kasnije, stari se prijatelji ponovno okupljaju na Olegovom sprovodu. Unatoč međusobnim zamjeranjima i tajnama iz prošlosti, noć karmina postaje noć zabave i sjećanja na neka bolja vremena.

MARMADUKE: BUNTOVNIK NA ČETIRI NOGE
(svi uzrasti), sinkronizirano
Vrijeme prikazivanja: SUBOTA 11. 3. 2023. – 17 sati
                                        NEDJELJA 12. 3. 2023. – 16 sati
Poznati stripovski junak, pas Marmaduke stiže na velike ekrane! Legendarni trener pasa vjeruje da ga može pretvoriti iz nedisciplinirane, ali simpatične njemačke doge u sljedećeg prvaka Svjetske izložbe pasa. Naš junak je simpatična (ali izvan kontrole) njemačka doga koja je najsretnija kada se zabavlja sa svojom obitelji, Winslowima, pogotovo kada se igra „kauboja“ s devetogodišnjim Billyjem. No, koliko god se trudili, čini se da Winslowi jednostavno ne mogu spriječiti Marmadukea od njegovih tendencija da se uvali u nevolju. Kada jedan od Marmadukeovih epskih neuspjeha postane viralan, ta video snimka privuče pažnju poznatog trenera kojeg zaokupi izazov pretvoriti Marmadukea u prvaka Svjetske izložbe pasa. Uslijedit će burna pustolovina, iako ne na način na koji su svi očekivali. Na kraju će Marmaduke i Winslowi shvatiti da najvažnija stvar u životu nije pobjeđivati, nego ostati vjeran sebi i onima koje voliš.
VRISAK 6 / Scream 6 (15), horor
Vrijeme prikazivanja: SUBOTA 11. 3. 2023. – 20 sati
Najbrutalniji i najkrvaviji film kultnog horor serijala čiju glumačku postavu predvode Jenna Ortega iz serije Wednesday, Melissa Barrera, Courtney Cox, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown i Hayden Panettiere. Nakon ponovnih ubojstava Ghostfacea četvero preživjelih napušta Woodsboro i započinje novo poglavlje u New Yorku.
CIJENA ULAZNICA : 4,00 eura / 30,14 kuna
Karte kupite online: https://kino.krizevci.hr/
Preostale slobodne možete kupiti fizički na blagajni Kina Križevci prije projekcije.

Odgovori