Završena je 2. Križevačka kros liga

Druga po redu Križevačka kros liga, održavala se kroz pet kola. Započela je utrkom na Gradskom stadionu Križevci u prosincu. Drugo i treće kolo održali su se u siječnju, jedna utrka je bila u Ratarskoj šumi, dok je druga bila na relaciji Potočec-Brezje. Staza četvrtog kola nalazila se na Čabrajima, a posljednje kolo ponovno je održano u Ratarskoj šumi.

Pobjednici na kraju svih utrka u muškoj kategoriji su: 1. mjesto – Ognjen Mergon, 2. mjesto – Ivan Višak i 3. mjesto Željko Dubravec.

Pobjednice u ženskoj kategoriji su: 1. mjesto – Dragana Osman Ivanović, 2. mjesto Marijana Švagelj i 3. mjesto Ivana Dubravec.

Pobjednice u kategoriji nordijsko hodanje su: 1. mjesto – Melita Brunović Čondić, 2. mjesto – Andreja Bogdan i 3. mjesto – Vesna Sokač.

Natjecateljima i sponzorima zahvalnice je uručivao član i tajnik Atletskog kluba Križevci Sandro Novosel, ujedno i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam.

Za medalje su zaslužne vrijedne ruke članova Udruge “Maslačak” Križevci.

Trener i zaposlenik Atletskog kluba Križevci Alen Pavliček, šokirao je prisutne kada je izjavio da iduće godine neće biti Kros lige, ali ubrzo je poručio da se samo našalio.

“Iduće godine nastavljamo isto. U ime Atletskog kluba Križevci i Škole trčanja i nordijskog hodanja Križevci, zahvaljujem se svima na sudjelovanju. Svakako se zahvaljujem našim sponzorima što su podigli razinu ovogodišnje lige na dvije razine više naspram prethodne godine”, rekao je Alen.

Za kraj, otkrio je da trkači i trkačice mogu očekivati još jednu dodatnu utrku ove godine, o čemu će pravovremeno biti obaviješteni.

 

Odgovori