Novih pet pobjeda za Boksački klub Ronin iz Križevaca

Članovi Boksačkog kluba Ronin, prisustvovali su 6. kolu Hrvatske boksačke lige. Sedam križevačkih boraca se borilo, a nanizali su pet pobjeda i dva poraza.

Mateo Duspara (52 kilograma, junior) pobijedio je Martina Razuma iz Boksačkog Kluba Sesveta. Damjan Čusek (80 kilograma, mlađi senior) odnosi pobjedu nad Leonom Frankićem iz Boksačkog Kluba Osijek. Ivan Blagaj (37 kilograma, mlađi kadet) ušao je u ring i pobijedio Andreja Krupljanića iz Boksačkog Kluba Recorda. Matija Berend (63 kilograma, junior) odnio je pobjedu protiv čvrstog suparnika Nikole Vučkovića iz Boksačkog Kluba Leonardo. “Šlag na kraju torte”, kako je opisao trener Pečarić, je bio Luka Štefoić (80 kilograma, junior) koji je pobijedio Josipa Tokića iz Boksačkog Kluba Leonida.

Križevčanin Karlo Tokalić (75 kilograma, mlađi senior) je izgubio od Luke Tolje iz Boksačkog Kluba Osijek, a trener je kratko napisao kako bi mogao sto misli podijeliti vezano uz suđenje. Jona Vuković izgubio je od protivnika Mustafe Gašija iz Boksačkog Kluba Recorda.

“Bezuvjetno polažem nade u mlade”, kratko je poručio Hrvoje Pečarić u svojoj Facebook objavi.

Ovo kolo Hrvatske boksačke lige je održano u Školsko sportskoj dvorani u Novom Marofu.

Foto: Boksački Klub Ronin

Odgovori