NK Radnik Križevci pobjedom započeli domaći proljetni dio sezone

Sunčano vrijeme, pune tribine križevačkog stadiona i utakmica NK Radnika Križevci znači samo jedno, a to je pobjeda. Križevački nogometaši danas su ugostili Viroviticu, koja je u ovaj susret došla na 6. mjestu sa 20 bodova manje od domaćina. Radnik je u prvom poluvremenu dva puta postigao pogodak, ali pomoćni sudac Stolnik je dva puta digao zastavicu zaleđa, a mreže su mirovale sve do 78. minute kada je prvijenac u Radnikovom dresu postigao Senko, a konačni rezultat je postigao Brazilac Gabriel u 86. minuti. Radnik tako ostaje na diobi prvog mjesta s Poletom iz Svetog Martina na Muri koji je danas kod kuće pobijedio Varteks 2:0. U slijedećem kolu Radnik gostuje kod Dinama iz Domašinca koji je danas pobijedio Koprivnicu kod kuće 2:1.

Radnik Križevci 2 (0) : Virovitica 0 (0), (1:0 Kyrylo Senko 78., 2:0 Gabriel dos Anjos 86.)

KRIŽEVCI – Gradski stadion. SUDAC: Roberto Dežđek. POMIOĆNICI: Jurica Šprem i Marko Stolnik. DELEGAT: Vitomir Geler.

RADNIK KRIŽEVCI: Koprić, Jandrašec (od 60. dos Anjos), Mačković, Mladen H., Dlesk (od 35. Ferenčak), Šabijan, Senko (od 88. Kobelščak), Stubičan (od 60. Dias da Silva), Srbljinović, Lacić Klarić (od 88. Vuk), Petak. TRENER: Anthony Pavlović.

VIROVITICA: Kirin Krznarić (od 61. Marković), Čičak, Vučemilović-Jurić (od 8. Šopljar D.), Spudić, Salaj Obrovac (od 61. Suvajac), Sinjaković, Duvnjak, Rokinger (od 71. Horvat), Djevelekaj (od 71. Vinovrški), Špoljar L. TRENER: Krešimir Crvenka.

Odgovori