Rekreativan turnir okupio rekordan broj prijavljenih u cijeloj Hrvatskoj

Prava sportska poslastica održava se danas u Sportskoj dvorani u Križevcima. Radi se o 12. Otvorenom prvenstvu grada Križevaca u stolnom tenisu.

Za organizaciju ovog rekreativnog turnira zaslužan je Stolnoteniski klub Križevci. Prijavljeno je ukupno 150 igrača i igračica, čak iz 34 grada i četiri države.

Među prisutnima je i direktor Hrvatskog stolnoteniskog saveza Renato Čengić.

“Čestitke prije svega organizatorima na ovako velikome turniru, kao i odazivu natjecatelja i natjecateljica. Posebne čestitke gostima iz Slovenije, Mađarske, Ukrajine i Srbije, svaka vam čast. Ovo je velik uspjeh organizatora, ako se uzme u obzir sam broj prijavljenih osoba. Želim vam puno lijepih poena i sportskih uspjeha. Uz to, prenosim pozdrave od predsjednika Hrvatskog stolnoteniskog saveza Zorana Primorca, koji vam želi puno dobrih rezultata”, poručio je Čengić.

Predsjednik stolnoteniskog kluba Križevci Tomislav Salopek, ispred svog je kluba pozdravio sve natjecatelje i natjecateljice.

“Želio bih se zahvaliti što ste ove godine došli u ovolikome broju. Prijavljeno je 150 natjecatelja i natjecateljica i jako mi je drago da smo prerasli u jedan od najjačih turnira u Hrvatskoj i široj regiji. Nadam se da se iduće godine vidimo u još većem broju”, izjavio je Salopek.

Gradski pročelnik Sandro Novosel službeno je otvorio 12. Otvoreno prvenstvo grada Križevaca u stolnom tenisu.

 

 

 

Odgovori