Program 12. Moto i biciklističkog druženja

Na službenim stranicama Grada Križevaca, objavljen je program za 12. Moto i biciklističko druženje.

Održava se tradicionalno na Uskrsni ponedjeljak, a okuplja velik broj motociklista i biciklista.

Okupljanje će biti s početkom u 9.00 sati pa će svi vozači koji će imati kacigu dobiti besplatnu kavu u kafićima Arteria, Arthur i Tomislav. U 10.00 sati tradicionalno će se podijeliti nagrade i priznanja najboljim vozačima bicikla, mopeda, motocikla i quada te vozačima 80+, a održat će se i prigodan program u kojem će nastupiti Gradski puhački orkestar, Križevačke mažoretkinje, Križevačka djevojačka straža i hostese tvrtke Košić plus d.o.o.

Nakon programa otvorenja, položit će se vijenci poginulim hrvatskim braniteljima kod spomen obilježja “Ponos branitelja – u znaku križa”. Biciklisti će voziti na relaciji Križevci, Guščerovec, Sveti Petar Orehovec, Vukovec i Dropkovec, a motociklisti će se kretati rutom Križevci, Pesek, Podgajec, Gregurovec, Miholec, Selnica Miholečka, Lukačevec, Barlabaševec, Donja Rijeka i Dropkovec.

Po dolasku u Dropkovec održat će se blagoslov vozača u crkvi Svetog Franje Ksaverskog u Dropkovcu, a nakon toga će za sve sudionike biti organiziran i zajednički ručak.

Foto: Grad Križevci

Odgovori