Raspored projekcija u Kinu Križevci za nadolazeći vikend

13Raspored projekcija u Kinu Križevci od 24. 3. 2023.- 26. 3. 2023.
JOHN WICK 4 / John Wick: Chapter 4 (15), akcija, triler
Vrijeme prikazivanja:
PETAK 24. 3. 2023. – 20 sati
SUBOTA 25. 3. 2023. – 20 sati
U četvrtom nastavku velikog akcijskog spektakla John Wick se suočava s dosad najsmrtonosnijim protivnicima. John Wick otkriva put do pobjede nad Visokim stolom. Ali prije nego što uspije zaslužiti slobodu, Wick se mora suočiti s novim neprijateljem i moćnim savezima diljem svijeta, te silama koje stare prijatelje pretvaraju u neprijatelje.
DNEVNIK PAULINE P. , igrani, Hrvatska
Vrijeme prikazivanja: SUBOTA 25. 3. 2023. – 17 sati
Novi hrvatski film koji je nastao po istoimenoj dječjoj knjizi, ujedno i školskoj lektiri za 3. razred OŠ. Ovo je priča o Paulini P., snažnoj, emotivnoj i duhovitoj protagonistici ovoga filma i svojega života, gdje unutar školske godine pratimo njezine avanture u razredu i kod kuće te sve probleme koje ona uspješno savladava. Film se temelji na Paulininom dnevniku, a ona iz kritičke perspektive i uz komične situacije, govori o svojim problemima u prijateljstvu, ljubavi i obitelji. Radnja filma smještena je u stvarni svijet, s pokojim
dodirom „čarolije“.
UPS 2!: AVANTURA SE NASTAVLJA / Ooops! The Adventure Continues (svi uzrasti), sinkroniziran
Vrijeme prikazivanja: NEDJELJA 26. 3. 2023. – 16 sati
Nastavak zabavne animirane avanture Ups! Noa je otišao. Naši poznati mali junaci jure kroz avanturu koja zaustavlja dah, ispunjenu opasnim jurnjavama i zabavnim trenucima koji izazivaju smijeh. Bližio se kraj svijeta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Noina arka pluta otvorenim morem. Nakon tjedana nema zemlje na vidiku, zalihe hrane su pri kraju, a krhki mir između mesojeda i biljojeda mogao bi se narušiti svake sekunde. Nakon niza nesretnih događaja Finny se budi u neobičnoj koloniji ispunjenoj čudnim stvorenjima koja žive u harmoniji – pod prijetnjom vulkana! U utrci s vremenom, plimom i zastrašujućim potresima, on mora spasiti svoje prijatelje, obitelji i cijelu koloniju od potpunog uništenja.
CIJENA ULAZNICA : 4,00 eura / 30,14 kuna
Karte kupite online https://kino.krizevci.hr/
Preostale slobodne karte možete kupiti fizički na blagajni Kina Križevci prije projekcije.

Odgovori