Korisna suradnja Srednje gospodarske škole Križevci i Križevačkog poduzetničkog centra

Danas je održana druga aktivnost projekta “AGRO poduzetništvo” u Srednjoj gospodarskoj školi Križevci.

Ova korisna suradnja odvija se između Srednje gospodarske škole Križevci i Križevačkog poduzetničkog centra. Danas su učenici 3.a razreda, smjer Agrotehničar slušali predavanje “Kako se pravilno prijaviti na Natječaj”, a svoja iskustva je podijelio i stručni suradnik Luka Nemčić.

Luka je ispričao nešto više o suradnji koja je započela prošle godine i samome predavanju.

“Ovo je bilo sada moje drugo predavanje u Srednjoj gospodarskoj školi. Pričao sam učenicima i učenicama koje mjere postoje za njih i davao sam primjere iz smjera ruralnoga razvoja. Trudio sam se što više teoriju povezivati s primjerima pa sam tako na primjeru jednog natječaja objasnio cjelokupnu proceduru. Dakle, od prikupljanja dokumentacije, prijave projekta, provedbe projekta i završetka. Objašnjavao sam im koje su njihove dužnosti i njihovog konzultanta. Uz to, nadovezao sam se na smjernice za što bolju i bezbolnu komunikaciju, da se projekt što bolje provede”, ispričao je Luka.

Svi su pozorno slušali ovo predavanje, a kasnije je bilo vremena i za pitanja. Ovime je stručni suradnik Luka omogućio učenicima da samostalno izrade i pripreme natječajnu dokumentaciju te izrade Poslovni plan za odrađivanje zadatka koji je pripremila profesorica Gorana Pavičić u sklopu modula Organizacija poljoprivredne proizvodnje i Samostalno vođenje gospodarstva.

 

 

 

Odgovori