Plesni studio ”Mali i veliki” ostvario odlične rezultate na ”SamoPles Fest Dance Challenge” u Samoboru

U Samoboru je protekli vikend održan ”SamoPles Fest Dance Challenge” u organizaciji Plesnog kluba Point iz Samobora. Na plesnom natjecanju u konkurenciji jakih plesnih klubova iz Hrvatske i Slovenije je sudjelovao i Plesni studio ”Mali i veliki” iz Križevaca pod vodstvom trenerice Lahorke Lojen. Križevačke plesačice su se kući vratile sa čak četiri odličja, prvo mjesto u kategoriji Open grupa kadeti, druga mjesta u kategorijama MTV commercial grupa juniori, Urban/streets styles grupa kadeti i Open duo kadeti, a u kategoriji Open grupa juniori, križevačke su plesačice osvojile peto mjesto. Voditeljica i koreografkinja je Lahorka Lojen.

Kadetkinje koje su nastupile su Petra Grgić, Magdalena Matešić, Katarina Mišković, Maša Miklin, Igra Puljiz, Ema Sobota, Iva Rađa, Petra Vranić, Lili Marin i Mia Mužić. Uz kadetkinje nastupile su i juniorke Lucija Kepa, Nika Grbešić, Lena Šver, Tea Hegedić, Ines Čevisek, Nadin Đura, Lucija Lacković, Melani Brežac, Iva Koprić, Ana Grbešić i Tesa Vranešić.

”SamoPles Fest Dance Challenge” jedno je od najvećih plesnih natjecanja na kojem smo do sada sudjelovali. Ove godine okupilo se više od 2000 plesača iz preko 40 klubova.  Naše plesačice su se u svakoj kategoriji natjecale protiv izvrsnih klubova iz Hrvatske i Slovenije i postigle odlične rezultate. Zanimljivo je da su se juniorke natjecale u jednoj od najbrojnijih kategorija cijelog natjecanja, u kojoj je bilo 9 klubova, i završile na odličnom 5. mjestu. Trud, rad i napredak cijelog studija se itekako vidi i ponosna sam na svaku plesačicu koja je nastupila ovog vikenda. Iduće natjecanje na rasporedu je Križevcima pod nazivom Križevci Dance Cup za manje od dva tjedna. Jedva čekamo” – istaknula je voditeljica Plesnog studija ”Mali i veliki” Lahorka Lojen.

 

Odgovori