Proslavljen 32. rođendan Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica

Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica danas je proslavio 32. obljetnicu postojanja i uspješnog djelovanja, a svečanom programu prisustvovao je i župan Darko Koren sa suradnicima.

“U ove trideset i dvije godine mnogo toga se lijepog događalo u našoj kući, no ono što nosi zajednički nazivnik jest kvalitativni kontinuitet i razvoj usluga koje pružamo našim korisnicima. Hvala našem osnivaču, Županiji, na svesrdnoj potpori, hvala našim djelatnicima koji puni entuzijazma i empatije svakog dana stoje na usluzi i hvala vama dragi korisnici što ste nam dali povjerenje i zajedno s nama kreirate život u ovoj ustanovi koja je svima na ponos”, obratila se ravnateljica Doma Željka Koluder-Vlahinja.

Čestitkama se pridružio i župan Koren.

“Hvala Upravi doma na vodstvu naše ustanove koju često volimo nazivati kućom sreće i dobrote jer ona to uistinu jest. Dom je u cijeloj Hrvatskoj prepoznat kao mjesto najviše životne kvalitete i standarda življenja i uistinu može biti uzor svima. Hvala i zaposlenicima na trudu i angažmanu koji pokazuju u svojem poslu koji nije nimalo jednostavan, siguran sam da će se ta razina održati i u budućnosti, a Županija će snažna biti potpora u daljnjem razvoju. Korisnicima želim mnogo dobrog zdravlja i sretnih trenutaka kako bi im boravak ovdje bio što ugodniji”, čestitao je župan.

Spomenimo kako su proslavi prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, županijski pročelnici Melita Ivančić, Maja Blažek i Darko Masnec, predsjednik Upravnog vijeća Krunoslav Vitelj i član Vijeća Ivan Kostanjevec.

Izvor: Koprivničko-križevačka županija

Odgovori