Križevačka čokolaterija Hedona predstavila novu hrvatsku čokoladu posvećenu najboljem profesoru geografije

Hedona – križevačka čokolaterija je predstavila novu hrvatsku čokoladu koja je posvećena najboljem profesoru geografije Dejanu Nemčiću.
Prije godinu dana na poziv osnivača Petra Gatarića prihvatio je ovu slatku ponudu te postao prvi profesor, zaštitno lice slatke čokolade.
“Čokolada je posvećena profesoru koji je dobitnik mnogih radova, no najzapaženije su ipak prestižne nagrade Global Teacher Award za najboljeg profesora geografije na svijetu i to dva puta zaredom. Profesor živi za ono što radi 24/7. Dejan Nemčić je svoj život posvetio prvenstveno učenicima i mladima, kako bi ne samo naučio djecu predmetu kojeg predaje, već kako bi u njih usadio brojna znanja, vještine, iskustva te ih čim bolje pripremio za budućnost, a pritom se nesebično odricao svoga slobodnog vremena, vlastitih financija i mnogo energije” – poručili su iz križevačke čokolaterije Hedone.
Čokolada je izašla na tržište 3. travnja, pod nazivom “Hakuna Matata” by Dejan Nemčić. Zainteresirani mogu čokoladu kupiti u centru grada Zagreba, u dućanu “Muzeja čokolade” te na web stranici čokolaterije Hedona iz Križevaca. Tri su okusa: kava, mliječna čokolada s cimetom i kardamonom te crna čokolada s crvenim paprom.
Dizajn je osmislila talentirana desetogodišnjakinja Ema Dujmović, kojoj ovo nije prvi projekt s profesorom Dejanom Nemčićem. Dizajn šarene žirafe i veselog slona predstavljaju Afriku.
Najbitnije je istaknuti kako Dejan Nemčić planira pokrenuti zakladu, a sav prihod koje će ostvariti prodajom raspodijelit će na humanitarno djelovanje i ulaganje u neke nove vrijedne projekte.
Foto: Hedona – križevačka čokolaterija

Odgovori