Velika smotra tehnike i opreme sustava civilne zaštite u sklopu 30. obljetnice Koprivničko-križevačke županije

U prostorijama Županijske uprave održan je radni sastanak Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije na kojem su razmatrane organizacijske pojedinosti vezane za nadolazeći “Tehnički zbor sudionika sustava civilne zaštite” koji će se u organizaciji Županijskog stožera CZ održati u sklopu programa obilježavanja 30. obljetnice Koprivničko-križevačke županije

Na održanom sastanku glavnu je riječ vodio načelnik Stožera Ratimir Ljubić, a prisustvovali su predstavnici PU Koprivničko-križevačke, Vatrogasne zajednice KKŽ, HGSS-a Stanice Koprivnica, Službe civilne zaštite Koprivnica, Stožera civilne zaštite grada Koprivnice, Zavoda za hitnu medicinu KKŽ i GDCK Koprivnica.

Dogovorene su tehničke pojedinosti vezane za organizaciju Tehničkog zbora sudionika sustava civilne zaštite na kojoj će javnosti u četvrtak, 20. travnja u vremenu od 10 do 13 sati na prostoru Sajmišta u Koprivnici, biti predstavljena oprema, tehnika i djelatnost žurnih službi i operativnih snaga za spašavanje na kopnu i vodi. Uz županijske snage smotri će prisustvovati i predstavnici nacionalne razine sustava civilne zaštite – Ravnateljstvo civilne zaštite RH, Hrvatska vatrogasna zajednica, HGSS Hrvatska i Hrvatski crveni križ.

Odgovori