Kruna studiranja održana u Križevcima – promocija studenata Visokog gospodarskog učilišta

Održana je promocija završenih studenata Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima.

Dekanica Visokog gospodarskog učilišta, Marcela Andreata Koren dirljivim je govorom ganula prisutne. Istaknula je kako studenti mogu biti ponosni što su odabrali ovako divnu profesiju i da nema većeg zadovoljstva nego kada su ljudi uspješni i još dolaze s Visokog gospodarskog učilišta Križevci.

Među prisutnima je bio i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, koji je uputio riječi podrške završenim studentima.

Na promociji su nagrađeni najbolji diplomanti Nikola Mikinac, koji je na preddiplomskome studiju Poljoprivrede postigao najbolji uspjeh s prosječnom ocjenom studija od 4,73 i zalagao se za razne aktivnosti kao predsjednik studentskog zbora. Zatim, Lovro Ivančić sa Specijalističkog diplomskog stručnog studija Poljoprivreda, usmjerenja Održiva i ekološka poljoprivreda, za najbolji uspjeh s prosječnom ocjenom studija od 4,45. Posljednji od nagrađenih diplomanta je Ivan Tunjić sa Specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment u poljoprivredi, s prosječnom ocjenom studija od 4,38.

Promociju su vodili redoviti studenti prve godine Ena Benović i Leon Šopar.

Svečanost je glazbom upriličio učenik drugog razreda srednje Glazbene škole Alberta Štrige Križevci, Dominik Arki, a pripremila ga je nastavnica Emina Trivanović.

 

Odgovori