U križevačkoj Gimnaziji održano drugo kolo ATOM lige

U Gimnaziji Ivana Zakmardija Dijankovečkoga u Križevcima, 4. travnja održano je drugo kolo ATOM lige. Radi se o ekipnom natjecanju učenika iz matematike, fizike i kemije.
U kategoriji prvih razreda najbolja je bila ekipa u sastavu Filipa Šabana, Borne Vranešića i Ivana Vujčetića. U ukupnom poretku njihova je ekipa od 81 prijavljene ekipe iz cijele Hrvatske zauzela 8. mjesto.
U ovom kolu križevačku Gimnaziju predstavljalo je 7 tročlanih ekipa koje su ostvarile lijepe rezultate. Tri ekipe bile su iz prvog razreda i po dvije ekipe iz drugog i trećeg razreda.
Iz prvog razreda sudjelovali su: Anja Anjoš, Franka Gegač, Tin Jembrek, Izabela Krofl, Martiana Leskovar, Filip Šaban, Brona Vranešić, Ivan Vujčetić i Lara Zidarić. Iz drugog razreda su bili: Mate Babić, Martin Bračun, Ana Čondić, Mateo Lugomer, Frane Marinković i Filip Mikinac. Dok su iz trećih razreda bili: Dora Bečirović, Ivan Devčić, Leon Pukec, Jan Tepeš, Paola Tukša i Saša Zenta.
Mentori iz matematike bili su Sabina H. Omerović i Darko Jembrek, iz fizike Ernest Jurišić i Bruno Marinković, a iz kemije je bila Gordana Pintarić-Kovač.

Odgovori