Započelo 12. moto i biciklističko druženje

Na Trgu Josipa Jurja Strossmayera održano je  12. moto i biciklističko druženje u organizaciji Auto moto kluba Križevci, Grada Križevca, Policijske postaje Križevci i Općine Gornja Rijeka. Na druženju su sudjelovali i Gradski puhački orkestar Križevci, Križevačke mažoretkinje i Križevačka djevojačka straža.

Uvodno su bicikliste i motocikliste pozdravili Stjepan Krpanić predsjednik Auto moto kluba Križevci, Danijel Šaško zamjenik gradonačelnika Grada Križevaca, Ana Mušlek pročelnica u Koprivničko-križevačkoj županiji, Ivan Pukec načelnik Policijske postaje Križevci i Stjepan Peršin tajnik Auto moto kluba Križevci.

Prigodne nagrade za najbolje bicikliste i motocikliste su dobili Dalibor Kirin za najboljeg biciklista, najbolja biciklistica je Martina Kušec, a nagrade je dodijelio Danijel Šaško. Ivica Sinjeri primio je nagradu za najboljeg motociklista ”AM” kategorije, Josip Marenčić, Emil Kos, Tomislav Šantić i Miroslav Gregurić su najbolji motociklisti ”A” kategorije. Renato Šatvar najbolji je četverociklist, a Janica Plavec i Stjepan Krpanić najbolji su vozači u kategoriji 80+. Najbolja suvozačica je Anica Gregurić.

Nakon dodjele nagrada biciklisti su krenuli prema Dropkovcu gdje će biti posveta bicikala i motocikala uz misu, a do Dropkovca će biciklisti voziti rutom Križevci – Guščerovec – Sveti Petar Orehovec – Vukovec – Dropkovec.

Motociklisti su poslije druženja na trgu otišli položiti vijence kod spomenika Hrvatskim braniteljima, a zatim će rutom Križevci – Pesek – Podgajec – Gregurovec – Miholec – Selnica Miholečka – Lukačevec – Barlabaševec – Donja Rijeka – Dropkovec doći na blagoslov u crkvi u Dropkovcu i zatim na zajednički ručak u DVD-u Dropkovec.

Odgovori