Predstavljeno je 18. izdanje Županijskog lista, glasnika Koprivničko-križevačke županije

Predstavljeno je 18. izdanje Županijskog lista, glasnika Koprivničko-križevačke županije koji ove godine izlazi u slavljeničkoj prigodi uz veliku 30. obljetnicu Koprivničko-križevačke županije.

Uz digitalno izdanje, publikacija će biti dostupna i u tiskanom izdanju. Prigodnim tekstovima i fotografijama predstavljeni su najznačajniji događaji i najvažniji projekti koji su ostvareni u područjima zdravstva, obrazovanja, prometne i komunalne infrastrukture, gospodarstva i turizma, a sve to od posljednjeg rođendana Županije.

Županijski list izvrstan je podsjetnik kako se na području Koprivničko-križevačke županije kroz brojne projekte i kapitalne investicije kontinuirano stvaraju nove vrijednosti te ozbiljno radi na razvoju svih krajeva Podravine i Prigorja kako bi stanovnici imali kvalitetne uvjete za život. Iza nas su tri desetljeća marljivog rada u kojem je ostvaren najznačajniji gospodarski i društveni razvoj ovog prostora, a u tom optimističnom duhu gledamo prema boljoj budućnosti u kojoj ćemo, vjerujemo zajedničkim snagama, ostvariti sve planirano za dobrobit generacija koje dolaze.

List je dostupan na poveznici: https://kckzz.hr/index.php/hr/svi-dokumenti/zupanijski-list/2446-zupanijski-list-broj-18/file 

 

Odgovori