Raspored projekcija u Kinu Križevci za nadolazeći vikend

Raspored projekcija u Kinu Križevci od 14. 4. 2023.- 14. 4. 2023.

RENFIELD / Renfield, komedija, fantazija, horor

U petak, 14. travnja u 20 sati u Kinu Križevci na rasporedu je film redatelja Chris McKaya Renfield, a glumačka postavu čine Nicolas Cage, Nicholas Hoult, Awkwafina, Ben Schwartz, Adrian Martinez.

U ovom filmu Renfield je stoljećima služio grofu krvopiji, no dosadilo mu je biti Drakulin potrčko. Tako da sluga grofa Drakule pronalazi novi život u modernom New Orleansu nakon što se zaljubi u Rebeccu Quincy, živahnu, ali vječno agresivnu prometnu policajku.

 

SUPER MARIO BROS. FILM / The Super Mario Bros. Movie, animirani, sinkroniziran

U subotu 15. travnja u 17 sati i u nedjelju 16. travnja u 16 sati u Kinu Križevci na rasporedu je animirani film popularne igrice koja je izašla 80-ih godina prošlog stoljeća, a popularna je i dan danas.

Iz Nintenda i Illuminationa dolazi novi animirani film inspiriran svijetom iz popularne igrice. Super Mario Bros. Film su producirali osnivač i izvršni direktor Illuminationa Chris Meledandri i Shigeru Miyamoto iz Nintenda. Trailer nam pokazuje izgled Maria, Bowsera, Toada, Luigija i Kameka zajedno sa vojskom Koopa i Dry Bonesa. Tu su i ljuti pingvini koje smo redovno sretali u Super Mario video igricama, a mogu se čuti i neki likovi kako govore po prvi puta. S obzirom koliko veliku bazu obožavatelja Super Mario ima, usudili bi se reći i najveću u svijetu video igara budući da su generacije odrastale uz njega, Super Mario Bros. Film će nedvojbeno biti jedan od najvećih hitova 2023. godine. Kraljevstvo gljiva, stižemo!

 

DIVNA PROPAST / Beautiful Disaster (12+), Romantična drama

U subotu 15. travnja u 20 sati u Kinu Križevci na rasporedu je romantična drama ”Divna propast” redatelja Roger Kumble, a glavni glumci su Virginia Gardner, Dylan Sprouse.

Ljubitelje filmova Pedeset nijansi sive i Poslije svega oduševit će film nastao prema istoimenoj knjizi. Riječ je o napetoj ljubavnoj priči između Abby, djevojke koja bježi od svog oca i prošlosti koja je prati i Travisa, zločestog dečka kojeg upoznaje na fakultetu koji je upisala zajedno s prijateljicom Americom. Abby izbjegava sve što bi je moglo uvaliti u nevolje ili vratiti na stari put. Travis je zgodan, naočit, tetoviran, vrlo samouvjeren, bahat i temperamentan, on je pravi mamac za cure, nijedna mu ne može odoljeti, sve ga žele, a on ne želi vezu.

Odgovori