Plesnom centru Ritam pripalo 26 prvih mjesta, 20 vaučera za Svjetski kup u Firenci, a Iva Sokač odnijela je pobjedu u kategoriji najbolji solo

Završen je trodnevni međunarodni plesni festival “Križevci Dance Cup” u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca, kojeg je organizirao Plesni centar Ritam Križevci, pod vodstvom Siniše Kraševca.

Natjecanje je bilo podijeljeno po starosnim kategorijama, a prisustvovalo je gotovo 2000 plesačica i plesača iz 5 zemalja.

U ruke Plesnog centra Ritam Križevci otišlo je 26 prvih mjesta, od ukupno predstavljenih 40-tak različitih koreografija.

Osim ovog velikog uspjeha, već drugu godinu za redom osvojili su prijelazni pehar te 20 vaučera za finale talijanskog Svjetskog kupa u Firenci.

Održane su 2 “mini gale” za djecu od 6 do 9 godina te od 10 do 12 godina i 2 “velike gale” gdje se biralo 10 najboljih koreografija.

Dodijeljena su 3 prestižne nagrade za najbolji solo, najbolju grupu i najbolju formaciju toga dana, a jedna od pobjednica bila je Iva Sokač u kategoriji najbolji solo.

Plesni centar Ritam najbrojniji po pitanju nagrada bio je i u nedjelju, jer od ukupno 10 koreografija koje su ušle u galu, 6 koreografija pripalo je Ritmu.

Odgovori