Polet izbačen iz lige, a Radničkom oduzet bod

Disciplinski sudac Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije Burno Grošić na sjednici održanoj 17. travnja odlučio je kako Polet iz Glogovnice izbačen iz 4. Županijske nogometne lige.

“Zbog činjenice da NK Polet Glogovnica nije odigrao tri utakmice (pod istim se smatraju i utakmice koje su prekinute zbog nedovoljnog broja igrača) tijekom natjecateljske sezone 2022./23., smatra se da su isti odustali od natjecanja, sukladno odredbama čl. 56. Propozicija natjecanja za prvenstvo IV ŽNL u natjecateljskoj sezoni 2022./23. Sve utakmice prva dva dijela natjecanja ostaju registrirane, a odigrana utakmica trećeg dijela natjecanja te kao i naredne utakmice neće biti registrirane po službenoj dužnosti u korist protivnika”, piše u Službenom  glasilu Nogometnog saveza.

NK “Radnički” iz Radničkog Dola prošlo kolo se nije pojavio na utakmici protiv NK “Bušpana” iz Kozarevca te je kažnjen oduzimanjem jednog boda.

“NK “RADNIČKI” KRIŽEVCI temeljem čl. 70. DP HNS-a kažnjava se oduzimanjem jednog (1) boda u natjecateljskoj sezoni 2022/2023. Kazna je izrečena zbog neopravdanog nedolaska na utakmicu 15. kola IV ŽNL NK “Bušpan” Kozarevac – NK “Radnički” Križevci koja je trebala biti odigrana 16.04.2023. godine”, prenose iz Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije.

Odgovori