Prigodnim programom otvoren treći sajam “Križevci u cvijeću”

Sajam “Križevci u cvijeću” otvoren je službeno danas pa sve do nedjelje, 23. travnja. Izlagači su od ranog jutra pripremali štandove, a sugrađani i sugrađanke lagano su krenuli s kupovinom cvijeća, sadnica, raznih napitaka napravljenih od voća i prirodnih kozmetičkih preparata.

“Sve vas lijepo pozdravljam s našeg trećeg sajma ‘Križevci u cvijeću’, a usudit ću se reći prvi koji je pod lijepim i sunčanim vremenom. Zahvaljujem izlagačima koji su se okupili u velikom broju, čak njih 27 će sljedeća tri dana biti na našim gradskim trgovima. Siguran sam da će svi koji vole cvijeće pronaći dovoljno sadnica za sebe. Hvala svim vrtićima i zahvaljujem Križevačkoj djevojačkoj straži koja je upriličila ovo otvorenje. Uživajte ova tri dana!” – izjavio je gradonačelnik grada Križevaca Mario Rajn.

Gradonačelnik Mario Rajn, pozvao je sve građane i građanke grada Križevaca da se u ponedjeljak pridruže proslavi 771. rođendana Grada.

Program su svojim nastupom upotpunili Dječji vrtić “Zraka sunca” Križevci, Dječji vrtić Križevci i Dječji vrtić svetog Josipa.

Odgovori