Plesni studio Mali i veliki obilježili Svjetski dan plesa s besplatnim plesnim radionicama

Povodom Međunarodnog dana plesa danas su u Plesnom studiju Mali i Veliki organizirane besplatne plesne radionice. Prva radionica održana je za djecu od 7 do 12 godina, druga radionica bila je za mlade od 13 do 18 godina i posljednja radionica bila je rezervirana za odrasle.

“Mislim da je u Križevcima ples u proteklih nekoliko godina postao vrlo popularan, što mi je izuzetno drago. Vidimo to kod nas u Plesnom studiju, imamo jako puno poziva za nastupe, svake godine ih je sve više. Idemo na natjecanja i osvajamo odličja, ali i stalno dobivamo upite za upis novih članova. Naš studio djeluje uspješno već tri godine. U ove tri godine ples se doista popularizirao, smatram da su ljudima postale zanimljivije plesne discipline i grupni plesovi. Primjećujem da su se ljudi više opustili i da imaju više volje za plesom” – ispričala je voditeljica Plesnog studija Mali i veliki Lahorka Lojen.

A, evo koja je poruka koju bi Lahorka Lojen poslala ljudima koji se boje odvažiti plesati.

“Ples nam je svima prirodno urođen. Nema lošeg plesa, nema grešaka, morate uživati u pokretu i micanju, glazbi i svome tijelu” – zaključila je voditeljica Plesnog studija Mali i veliki Lahorka Lojen.

Ako ste i vi zainteresirani za ples, možete doći svaki utorak i četvrtak u Fitness-centar Body-Fit Križevci, gdje se održavaju treninzi ili ponedjeljkom i srijedom u prostorije Gradskih bazena Cerine.

Naravno, možete kontaktirati broj voditeljice Lahorke Lojen 099-427-8674 ili poslati upit na Facebook stranicu 

 

Odgovori