KRIŽEVCI UZ MLADE Novi gradski program pod motom “Grad po mjeri mladih”

U cilju još boljeg zadovoljavanja potreba mladih građana, Gradska uprava Križevaca i Centar za mlade Križevci zajednički su započeli proces izrade novog Gradskog programa pod sloganom “Grad po mjeri mladih”.

Ovaj inovativni pristup rezultat je kontinuirane suradnje između lokalnih vlasti i mladih ljudi iz Križevaca, a novi program predstavlja nadogradnju na prethodni, temeljen na iskustvima i potrebama mladih građana.

Proteklih godina, mladi su izrazili potrebu za različitim sadržajima kao što su skejt parkovi, kina i prilike za druženje. Grad je pažljivo pratio njihove sugestije i inicijative te je dosljedno djelovao kako bi im pružio bolje uvjete za život. Rezultat tog angažmana su, između ostalog, otvaranje skejt parka, uspostava kina, te dodjela certifikata “Grad mladih”.

Najnoviji program će ići korak dalje u zadovoljavanju potreba mladih i obuhvaćat će različite aspekte njihovih života u zajednici. Kroz istraživanja i aktivnosti, program će biti prilagođen kako bi osigurao da se mladima pruže prave prilike i podrška za rast i razvoj.

Izrada ovog programa je rezultat uspješnog partnerstva između CMK-a, mladih građana Križevaca i Grada. Kroz zajednički trud i suradnju, Grad Križevci postaje još bolje mjesto za život mladih, a novi program “Grad po mjeri mladih” obećava donijeti još više pozitivnih promjena u životima mladih Križevčana.

Odgovori