Mario Hudinec u Caffe baru Arteria organizira Noć koktela i Kid’s Day za Svetog Nikolu

Studeni u Hrvatskoj donosi ne samo pripreme za blagdane već i tradicionalni Black Friday, dan kada trgovine nude brojne popuste, privlačeći kupce. U duhu ove poznate manifestacije, Caffe bar Arteria u svojoj ponudi ima nešto posebno – Noć koktela koja će se održati 24. studenog.

Vlasnik Caffe bara Arteria, Mario Hudinec, odlučio je prirediti ovu jedinstvenu večer, pružajući posjetiteljima priliku da uživaju u raznovrsnim koktelima u ugodnom ambijentu. S obzirom na poznatu užurbanost Black Fridayja, Noć koktela pruža savršen način za opuštanje i uživanje.

No, Hudinec nije zaboravio ni na najmlađe posjetitelje Caffe bara Arteria. U sklopu programa, pripremio je posebno iznenađenje za mališane povodom Svetog Nikole, koji će se održati 6. prosinca. Kid’s Day donosi radost i veselje najmlađima, uz darove koji će dodatno obogatiti blagdansko ozračje.

Stoga, rezervirajte 24. studenog za uživanje u Noći koktela i 6. prosinca za obiteljsko druženje na Kid’s Dayu u Caffe baru Arteria. Očekuje vas dobra atmosfera, ukusni napici i iznenađenja za sve uzraste.

Odgovori