Srednja škola “Ivan Seljanec” jača strojarski sektor uz podršku Željka Kovačevića i njegovu tvrtku TEHNODIV-SERVIS

Srednja škola “Ivan Seljanec” Križevci je obogatila svoje resurse zahvaljujući vrijednoj donaciji obrta TEHNODIV – SERVIS, koju su uručili Željko Kovačević i Davor Popović. Ovaj lokalni obrt, čije sjedište se nalazi u Križevcima, s proizvodnim pogonima u Ruševcu i Velikom Ravnu, donirao je školi niz nastavnih sredstava i pomagala za strojarski sektor.

Donacija obuhvaća širok spektar materijala, uključujući poluproizvode za izradu proizvoda poput čeličnih cijevi i čeličnih šipki. Također, uključeni su dodatni materijali za zavarivanje, brusne i rezne ploče, ureznice za navoje sa spiralnim svrdlima i mnogo toga.

Ravnateljica, pedagoginja i nastavnik Danijel Plavec s učenicima srdačno su dočekali cijenjene goste iz TEHNODIV – SERVIS.

“Zahvaljujemo našim dragim donatorima na ovoj vrijednoj podršci te ih pozivamo da se pridruže Danima otvorenih vrata Škole, koje ćemo organizirati u drugom polugodištu. Ova manifestacija privlači brojne osnovnoškolce – buduće učenike u strojarskim zanimanjima, a također, buduće radnike, kojih uvijek nedostaje”, istaknuli su predstavnici Srednje škole “Ivan Seljanec” Križevci.

Odgovori