IN MEMORIAM Stjepan Čut

Križevački SDP, prenio je vijest da je nakon duge i teške bolesti, u 74. godini preminuo Stjepan Čut. On je ujedno bio i jedan od 11 utemeljitelja Gradske organizacije SDP-a Križevci.

“Kroz dugi niz stranačkih aktivnosti, obnašao je razne dužnosti u gradskom i županijskom SDP-u, ali i u Gradskoj upravi Grada Križevaca. Između ostalog, redovito je bio član Gradskog odbora SDP-a, Predsjedništva SDP-a, te jedan od osnivača i prvi predsjednik križevačkog Foruma seniora. Član je bio i OFF-Road kluba Križevci i član Skupštine AMK Križevci.

15 godina bio je direktor Komunalnog poduzeća Križevci i pet godina Grad-Koma, gdje je, nakon umirovljenja bio član Nadzornog odbora.

Otac je bio troje odrasle djece.

Svima nama koji smo ga poznavali i koji smo imali čast i zadovoljstvo raditi i družiti se s njim, ostaje jedna velika praznina. Stjepanova ostavština u stranci, ali i u Križevcima je golema te se nadamo da ćemo uspjeti očuvati vrijednu uspomenu na njega.

Dragi Štef, hvala ti na svakom trenutku koji si odvojio za stranku, koje se nikada nisi sramio, kojoj si ostao vjeran do kraja i vjerovao u njezine istinske, temeljne, socijaldemokratske vrijednosti.

Neka ti je laka ova naša hrvatska i ova naša križevačka gruda, koju si toliko volio.

Obitelji izražavamo najiskreniju sućut!”, objavio je križevački SDP.

Foto: društvene mreže (SDP Križevci)

Odgovori