Ženska večer u Križevcima – Bruno Šimleša predstavio knjigu “(P)ostati zdrav”

Gradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci,  jučer je u prostoriji Multimedijske dvorane ugostila autora Brunu Šimlešu, koji je predstavio novu knjigu “(P)ostani zdrav”. Prostorija je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a i sam autor dodao je stolice na pozornicu kako bi svi prisutni imali svoje mjesto.

Bruno Šimleša autor je deset knjiga iz popularne psihologije i duhovnosti. Po struci je sociolog, a više od 15 godina pomaže oboljelima od raka da se nose sa svim izazovima koji se nalaze pred njima.

“Mislim da nije najvažnije što ja radim za svoje zdravlje. Mislim da je važnije da si uzmem vrijeme kada mi je potrebno. Mislim da je za moje zdravlje važno da se brinem za svoj brak, pa ću imati veće šanse da ostanem zdrav. Mislim da je za moje zdravlje važno da nekome pokažem srednji prst, u nekim situacijama. Ima životnih situacija kada moraš stajati iza nečega u što vjeruješ i što dozvoljavaš ili ne dozvoljavaš i reći dosta. Bitno je uzeti vrijeme kada nam je potrebno, bez osjećaja grižnje savjesti”, rekao je autor Šimleša.

Večer je bila ispunjena toplim razgovorom i smijehom, a gromoglasan pljesak bio je znak oduševljenja.

Odgovori