PRVOMAJSKI SPEKTAKL NA KALNIKU – Koncerti Ivana Zaka i Hanke Paldum u programu Kalničkih uncutarija

Slijedeći vikend Općina Kalnik organizira manifestaciju Kalničke uncutarije 2023., a bogati program će okrunuti koncerti Ivana Zaka u subotu, 29. travnja i Hanke Paldum u nedjelju 30. travnja.

Program Kalničkih uncutarija započinje u petak, 28. travnja, a svečano otvorenje će biti na Trgu Stjepana Radića u 13 sati. Uz svakodnevni rad Planinarskog doma Kalnik, općina je osigurala besplatno jedrenje u suradnji s Paragliding klubom, luna park za najmlađe, vožnju kočijama Kalnikom i okolicom te obilazak poučne staze.

Zabavni program u subotu otvara Dj Spana, a nastavljaju Tamburaški sastav “Memento” i Ivan Zak. Uz zabavni program biciklima će se pogoditi Kalnik iz Križevaca,  Novog Marofa, Ludbrega, Svetog Ivana Zeline i Vrbovca, a od 14 sati započinje prvomajska roštilja roštiljada  “Krmić na vatrić”. Subotnji program završava u Kalničkoj kljeti programom “RED Kalnički štruklji, RED Kalničko vino, RED Kalnički sir i RED domaće glazbe”.

Nedjeljni bogati program započinje projahivanjem Kalnikom te okupljanjem na Winetou ranču Kalnik. Od 12 sati počinje party na otvorenom sa DJ Spanom, a nastavlja se izložbama vina, domaćih sireva i kobasica i štruklja. Uz zabavni i sportski program Općina Kalnik pripremila je i “Olimpijaću 2023” – natjecanje u ispijanju gemišt i jedenjem štruklja. Za zabavu će se pobrinuti bend Druga dimenzija i Hanka Paldum.

Prvomajski program u ponedjeljak započinje “4. Ružinim povodom na kalnik”, a uz malonogometni turnir “Loptom do sreće 2023”, kalnički SDP će podijeliti prvomajski grah podno Starog grada Veliki Kalnik.

Foto: društvene mreže (Mladen Kešer)

Odgovori