Održano je 13. Moto i biciklističko druženje

Na Strossmayerovom trgu započelo je 13. Moto i biciklističko druženje u organizaciji AMK Križevci, Grada Križevaca, Policijske postaje Križevci i Općine Dubrava. Druženje su uljepšali Gradski puhački orkestar Križevci, Križevačke mažoretkinje i Križevačka djevojačka straža.

Sve sudionike druženja pozdravili su tajnik AMK Križevci Stjepan Peršin, predsjednik AMK Križevci Stjepan Krapanić, načelnik policijske postaje Križevci Ivan Pukec, Davor Brlek predsjednik Križevačke udruge biciklista, gradonačelnik grada Križevaca Mario Rajn, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren te načelnik općine Dubrava Tomislav Okroša.

Dodijeljene su i nagrade najboljim vozačima tako su najbolji biciklisti Ivica Pofuk, Ivan Drožđan i Nataša Batković. Najmopedist je Marijan Rajn dok su najbolji motociklisti Krešimir Galaš i Tihomir Kušec. Nagradu za najbolju suvozačicu primila je Ljiljana Pavlić dok je u kategoriji 80+ najvozačica Branka Petranović dok je najvozač Damir Ramljak.

Nakon dodjele nagrada položeni su vijenci poginulim hrvatskim braniteljima. Druženje se nastavlja u Dubravi gdje će se održati blagoslov svih vozila nakon kojeg će se održati zajednički ručak u vatrogasnom domu DVD-a Nova Kapela.

 

Odgovori